Наглец запуши болница в София (СНИМКИ)

Бдителен и разтревожен читател подаде сигнал до vitoshanews.com за нагло паркиране в центъра на столицата. По-лошото е, че наглецът е паркирал на ВХОДА НА БОЛНИЦА! Това се случва на 12 април (сряда) пред ДКЦ 19 на улица “Мизия” близо до “Орлов мост”.

“Възрастни и трудноподвижни хора, инвалиди и майки с бебешки колички бяха шокирани от гледката. Те бяха принудени да излизат на пътното платно и да се блъскат покрай профучаващите автомобили с риск за живота си”, разказа очевидецът.

На снимките, които ни изпрати читателят, много ясно личи номерът на нарушителя. Дано компетентните органи вземат мерки.

Между другото подобен случай съвсем не е инцидентен в района. Живущите в квартала са подложени на ежедневен тормоз от недобросъвестни и нагли шофьори. В делничен ден е почти невъзможно да се премине по тротоарите на улиците “Н.Гогол” и “Мизия”. Проблеми има и по другите улици в района.

“Паяците” минават от дъжд на вятър, вдигнат по 1-2 коли и си заминават, оплакаха се живущи в района. – Крайно време е общината да вземе мерки. това безобразие и терор върху гражданите не може повече да продължава!”

IMG_20170412_162442IMG_20170412_162456

Categories: Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4