Това водка ли е или обикновенно менте? (СНИМКИ)

Тревожен сигнал подаде до екипа на vitoshanews.com нашият редовен читател Георги Александров. Популярният футболен деятел и домакин на столичния Септември искал да почерпи свои приятели и приятелки по случай Празника на жените 8 март. Купил си от голям универсален магазин в района на Драгалевци водка от известна марка. Сложил я за около час в хладилника, за да се изстуди. Дошли гостите му, Джони тръгнал да вади бутилката…Но каква била изненадата му, когато от хладилника извадил…парче лед.

“Да, така е. За съжаление така и не почерпих компанията с водка. Не зная каква течност слагат в тези шишета, но определено не беше водка. Стана на лед. Такова чудо не съм виждал през живота си. Добре, че Господ ме е пазил, та не съм изпил “питието”. Вече щях да съм в болница или кой знае къде…Извадих късмет. Представете какво ни пробутват вместо марков алкохол. Само ментета, възмути се Александров. – Реших да ви потърся, тъй като искам да предпазя и други клиенти от подобни ментета. Дано те не повтарят моята грешка.”

voda 2voda 4voda1Vodka


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4