Дъщерята на Трифон с нови обвинения

Дъщерята на футболната легенда Трифон Иванов – Галина, отново изля гнева си в социалната мрежа. Момичето за пореден път обвини приятелката на баща си Валя, че се опитва да си присвои всичко, принадлежало на баща й.

“Аз защитавам себе си, семейството си и баща си, който никога и за нищо на света на би допуснал подобни свинщини да се изсипят по децата му. Към днешна дата аз не разполагам нито с ключ за апартамента му, нито знам какъв е броят на дрехите му. Имам ограничен достъп до всичко”. Получих вече предложение и от адвоката, който представлява “съжителстващото лице с баща ми”, относно нещата, които ви споделям. Аз, Галина Трифонова, ще се боря докрай за баща ми!”, пише дъщерята на Туньо.

Тя разказва също, че за втори път неизвестни апаши са откраднали бебешкото шишенце от гроба на баща й. Галина показва и есемес, получен от баща й на 7 декември 2014 г. В него Трифон успокоява дъщеря си, че апартаментът в търновския квартал “Зона Б” е техен дом, на нея и сестра й Марина, и те винаги са добре дошли в него.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4