Челси изрита Специалния

Английският шампион Челси официално обяви раздялата си с Жозе Моуриньо. Това стана със съобщение на клубния сайт, където се подчертава, че двете страни прекъсват договорните си отношения по взаимно съгласие.

Клубът от „Стамфорд Бридж“ обяви, че Специалния винаги ще остане един от най-обичаните мениджъри в историята на Челси. Освен това португалецът е и най-успешният треньор в 110-годишната история на лондончани.

Управата на Челси обяви, че няма да прави повече коментари по темата до назначаването на новия мениджър на тима. Британските медии веднага започнаха със спекулациите, като най-упорито се споменават имената на Гуус Хидинк, Хуанде Рамос и Марсело Биелса. Споменават се още Брендън Роджърс и Пеп Гуардиола.

В британските медии се прокрадна вероятността, че Челси ще продължи да плаща заплатата на Жозе Моуриньо до края на сезона. Най-новият договор на португалеца със “сините” беше до лятото на 2019 г. Контрактът беше подписан на 7 август.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4