Deep Zone подаряват новата си песен за Коледа

„Маски долу“ вече се радва на голям интерес от почитателите

По време на живото предаване на X Factor миналата седмица се състоя премиерата на дългоочаквана нова песен на Deep Zone, която носи провокативното заглавие “Маски долу”.

Официалният видеоклип се очаква да излезе в средата на месец януари и групата обещава да поднесе на почитателите нещо много специално и красиво. „Маски долу“ ще има няколко клубни варианти, както и версия на английски език, която носи заглавието “Gimme I want It” и е поредната тяхна песен, която ще бъде завъртяна и извън България.

С наближаващите празници групата реши да подари най-новата си песен “Маски долу” като я предоставя за свободно изтегляне в перфектно качество. Това може да се случи от официалния им сайт http://www.deepzoneproject.com или от страницата им във Фейсбук.

“Хората така или иначе си теглят свободно музика от интернет или я свалят от видеоклиповете и затова решихме да ги улесним като им я предоставим директно ние, но в хубаво качество. Скоро ще пуснем и оригиналния инструментал, така че хората да могат да си я пеят и на караоке партита, както и в домашни условия. Все пак ако някои иска да си купи още наша музика може да ни намери в iTunes или да си поръча последния ни издаден албум “Няма Не” с директна доставка до вратата на дома си“, споделя Дидо.

На Нова година Deep Zone ще имат две участия в хитови столични заведения, които вече са обявени във Фейсбук страницата им.

Categories: Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4