Боримиров се усъмни: Изваждане на Литекс – сливане с ЦСКА

Шефът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров заяви след скандално прекратения мач на “Герена”, че ловчанлии са разиграли сценарий, свързан с обединяването им с ЦСКА. Както е известно, напоследък е все по-актуална темата със сливането на “оранжевите” с “червените”, за да могат “армейците” да играят в “А” група.

„Предполагам кой може да се е обадил на Стойчо Стоилов. След като се случи всичко това, много е жалко, че мачът завърши по този начин, защото в това студено време хората бяха дошли да подкрепят любимия си отбор“, заяви Даниел Боримиров.

„За мен това е някакъв сценарий, който се разигра. Литекс трябва да бъде изваден за една година, а се говореше за сливане с ЦСКА. Може би е сценарий, който господата реализираха на нашия стадион, коментира още Боримиров.

– Не може правилата да важат за едни, а за други не. Нямаше влизане с бутоните в техния вратар при ситуацията с Бедоя в последната минута на първото полувреме.”

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4