Пътник в американски самолет заснел НЛО в близост до Зона 51

Американски самолет лети от Сан Хосе до Хюстън, по време на полета, пътник заснел приземена летяща чиния, която била заобиколена от светещи кълба в небето. Интересното е, че необичайното локализиране било не много далеч от всеизвестната Зона 51. Свидетелят, който поискал да остане анонимен, казва, че когато е забелязал явлението, самолета е бил над Luning и Gabbs, в пустинята Невада, в същото време той видял поредица от светлини от към пустинята.

Свидетелят съобщава за мистериозното наблюдение в Mutual UFO Network: “Бях на полета на American Airlines от Сан Хосе до Хюстън, на 30 Октомври 2015, когато забелязах, ослепително ярка светлина в пустинята близо до Luning и Gabbs, Невада.”
“Видях голям сребърен диск, който се оказа в средата на пустинята. Този диск изстрелваше светлини във въздуха. ”
“.. имаше множество светлини, които заслепяваха очите. Извадих телефона си и снимах, докато телефона ми не прекъсна. ”
“Другите пътници, изглежда не забелязаха диска и не коментираха. При завръщането си у дома, попитах няколко служители на ВВС, дали са видели нещо подобно и всички отговориха отрицателно. Първоначално си помислих, че е сателит, но сега го оставям на вашата интерпретация. На какво, по дяволите съм свидетел?!“

Според пътникът, който е заснел мистериозния феномен с камерата, самолетът продължил нормалния си ход, докато обекта изчезнал от полезрението му. Повечето хора ще определят за интересен факта, че тези невероятни наблюдения са настъпили недалеч от Зона 51, за която се знае, че е най-добрата “площадка” за Извънземни и тяхната технология.

Поради силно потайният характер на тази област , която от десетилетия е свързана с необичайни явления, мнозина смятат, че Зона 51 се използва за съхраняване и изследване на извънземна технология. Мнозина твърдят, че това е мястото, където учените от цял свят работят заедно изучавайки множество извънземни технологии. За Зона 51 също се казва, че в миналото са се осъществявали многобройни срещи на извънземни същества с правителствата.

Наред с всичко останало, се твърди, че технологиите за контрол на времето, за пътуване във времето и телепортация, всички са разработени в подземни лаборатории, разположени в Зона 51. Боб Лазар е един от най-великите учени, които са работили в зоната, и който е говорил открито с медиите за това мистериозно съоръжение. Така наречените “НЛО” не са били построени от хора, тъй като каютите – вътрешността на летящия кораб са изключително малки и само едно дете може да се побере в тях. Лазар твърди, че тези “летящи чинии” са били построени и пилотирани от извънземни същества. Най-загадъчното е, че НЛО са били изградени от една единствена част, без заварявани точки, и са направени от материал неизвестен на Земята. Също според Лазар, той и екип от други учени са били наети да създадат чрез обратно инженерство земен аналог на неизвестните летателни машини.

Според Скот Уоринг, редактор на UFO Daily: “Тази дискoва формация няма поява или приземяване на земята. Gabby е на около 140 мили югозападно от Зона 51. Човека е заснел забулен (скрит) НЛО в района. НЛО е бил частично видим и аз съм сигурен, че не е за дълго. Това НЛО е частично скрит, за да изглежда като средата, която го заобикаля. Някои от защитните плащове, правят така, че НЛО да се появяват като облаци, а други да бъдат невидими, а този … се опитва да се слее с околната среда.”

Въпреки факта, че изображенията може да изглеждат странни и трудно да им се повярва, към наблюдения като тези, трябва да се подхожда внимателно и трябва да бъдат разгледани други опции, преди да се направи заключение.

В този случай, “Полумесец Дюни – проект за слънчева енергия ” може да е бил приет като НЛО от пътника на самолета. Полумесец Дюни – проект за слънчева енергия е 110 мегават (MW) нетната слънчева топлинна енергия намираща се в близост до Тонопа, около 190 мили (310 км) северозападно от Лас Вегас. Тя е разработена от Solar Reserve, чрез дъщерното й дружество, Tonopah Solar Energy. Проектът включва 17,500 хелиостат огледала, които събират и фокусират топлинната енергия на слънцето за отопление на разтопена сол, преминаваща през приблизително 540 фута (160 м) висока слънчево енергийна кула.

Макар изображенията да приличат на НЛО, при по-внимателно разглеждане има възможност, да си помислим, че гигантският дисковиден обект не е НЛО, а всъщност е слънчев проводник и че ярките светлини, всъщност са отражения от вътрешността на самолета или светлини идващи от малките слънчеви панели на земята.

Автор: Ива Черногорска

Източник: Multivselena.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4