Витоша Нюз медиен партньор на националното по джаги

Национално отборно състезание по футбол на маса
Джаги лига – 29 ноември 2015
Междуклубното Национално Първенство ще излъчи отбор победител
при мъжете и при жените, който да представлява България
на Европейската Лига през 2016

СК „Джагоарс” отново е домакин и организатор на поредното голямо джага събитие – Второто издание на Българската национална джаги лига. В първенството ще премерят сили всички лицензирани към БФФМ клубове. Към момента това са: STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA, THE BLACK KNIGHTS и новооткритият клуб NINJA SEAGULLES. Отборът първенец печели правото да се състезава на Европейската лига 2016, където сили ще премерят най-добрите отбори на европейските държави!

Над 70 професионални състезатели ще вземат участие в това елитно състезание. Лигата ще се проведе за пръв път отделно и в категорията жени.

В мъжката надпревара ще се включат 6 селектирани отбора, представители на всеки клуб. Като клуб с най-много картотекирани състезатели, СК “Джагоарс” получи wild card за селекция на 2 отбора в състезанието. В квалификационните мачове ще се играе всеки срещу всеки по схемата D1-D2-S1-S2-D3-D4 (D–двoйки, S-единици). Играят се по две независими игри до 5 гола. При мъжете след квалификациите следва елиминационен кръг, който ще определи крайния победител в турнира.

При жените ще се състезават три отбора – STORM RIDERS, JAGOARS, THE BLACK KNIGHTS. Схемата на игра тук е D1-S1-D2-S2-D3. Отново всеки отбор играе срещу всеки с по две независими игри до 5 гола в елиминационна част. Победител е този женски тим, който спечели най-много точки в изиграните мачове.

България за първи път ще има възможността да представи свой женски отбор в борбата за Европейската шампионска купа. Битката ще бъде много атрактивна и заредена с професионализма и емоциите на най-добрите български джага състезатели.
Заповядайте да се насладите на тази игра!

image001

Място на събитието: клубната база на СК „Джагоарс”, коятo се намира в Спортен бар „Академията” на бул. Тодор Алексабдров” 64, ниво -2,
Ще има излъчване на живо / livestreaming emission/
Начало – 10:00 часа, мъже квалификации и 14:00 часа, жени елиминации
Входът за зрители е свободен!

Витоша Нюз е официален медиен партньор на събитието


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4