Емо Велев пое Монтана

Емил Велев е новият старши треньор на Монтана. Кокала смени на поста Ферарио Спасов. „Благодаря за доверието, което ми се дава. Познавам Златко Живков и Румен Панайотов. Уважавам ги, те са сериозни хора, заяви Велев при представянето си на стадион “Огоста”.

– Всички знаят, че съм прям човек и доста взискателен. Целта е отборът да се стабилизира в „А” група. Тежко ще е при този формат на първенството. Монтана притежава добри футболисти. Проблемът на момчетата е психологически. Тимът се намира в тежка ситуация след пет поредни загуби. Трябва да вдигна момчетата, за да изпълним целта – Монтана да остане в „А” група. В това не се съмнявам.”

Помощници на Кокала остават треньорите от щаба на Феро – Дилян Иванов и Иво Тренчев, Мирослав Митев треньор на вратарите, Красимир Пунчев остава кондиционен треньор, а д-р Владимир Пекачев лекар на отбора.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4