Продължава събирането на средства за лечение на 22-годишния Ненад Костадинов

Продължава събирането на средства за животоспасяващото лечение на 22-годишния младеж от Босилеград Ненад Костадинов, студент в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград.

Тези дни Ненад ще лети с придружител до Истанбул, където в медицински център Анадолу ще му направят изследвания. Резултатът от тях ще определи по-нататъшното лечение и ще фиксира сумата за него. Младежът е с диагноза Музинозен карцином на дебелото черво или – рак на дебелото черво, който е агресивен и се развива бързо. Приятелите му благодарят на всички, които са съпричастни към събирането на средствата, необходими за лечението на Ненад, и продължават да го подкрепят в битката му за живот. Продължават и благотворителните прояви, за набирането на още средства. „Ненад e обаятелен, чаровен, с огромна воля, жизнен, вдъхновяващ, студент по актьорско майсторство в четвърти курс в Югозападен университет „Неофит Рилски“, гр. Благоевград. Който има желание и средства, молим да помогне! Благодарим за подкрепата! Заедно можем!“, призовават те.

Номер на сметка: BG57FINV91501015657582 Ненад Костадинов

За контакти: Софи Шушкова sophy.shushkova@gmail.com 0884 409 117

Христина Пенкова hrissipenkova@gmail.com 0896 737 969

Ети Борисова etiii_1993@abv.bg 0893 771 820

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4