Кървава драма потресе Сливен: Наркоман уби ученичка и се самоуби

Ученичка в девети клас е била убита в Професионалната гимназия по икономика в Сливен рано следобед днес, съобщава Дарик. Училището е блокирано от полицаи, до този момент официалната информация е за сбиване между трима ученици в 12-то училище в Сливен, което се намира точно до икономическия техникум.Според очевидци, мъж влязъл в гимназията, наръгал момичето с нож, а след това и стрелял по него. Вероятно става дума за любовна драма. Извършителят се е самоубил до най-близкия до учебното заведение жилищен блок. Свидетели твърдят, че още една ученичка е ранена при инцидента.

В момента родители, с разрешението на директора, вземат децата си от 12-то училище, което дели един и същ двор в Професионалната гимназия по икономика.

От икономическия техникум са изведени три момичета и три момчета, които да дадат показания в полицията. Съседи казаха пред журналисти, че убиецът е 30-годишен мъж на име Красимир, наркозависим, наскоро излязъл от затвора. По неофициална информация загиналите са от ромски произход.

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4