Атрактивен старт за новата група по таекуон-до в Младост

С атрактивна демонстрация на ефектни техники в таекуон-до и чупене на дъски беше дадено началото на нова група за тренировки по таекуон-до в столичното 144-то училище “Народни будители”. Демонстрацията бе дело на столичния “АВС Fight Club”, който дава още една възможност за тренировки по таекуон-до ITF на децата в столичния квартал “Младост 3” от 2 ноември. Тренировките в една от добре оборудваните зали на 144-то училище ще се провеждат във вторник и петък от 19.00 часа. Инструктор е Петя Станева (I дан), многократен медалист от състезания по таекуон-до, кик бокс и европейска шампионка на савате. Студентка е в Националната спортна академия, специалност “таекуон-до“.

12207820_10204632552367507_1929928461_nВ детските групи на клуба тренировката е съобразена с възрастта на децата. Дисциплина, увереност, състезателен дух, постоянство – това са само някои от качествата, които се развиват при заниманията с бойни изкуства и в частност таекуон-до. И още: физическа издръжливост, координация на движенията, познания за активен и здравословен начин на живот… Тренировките по таекуон-до в клуба се провеждат по методика, утвърдена от корейските майстори, работили в България още от 80-те години на ХХ век. Техниките се основават на принципите на съвременната наука, в частност на физиката, която учи как да генерираме максимална сила. Духовните принципи стъпват на традиционното етично наследство на Изтока. „ABC Fight Club“ е един от най-старите клубове, които развиват бойни изкуства в България. Основан е от сахьоним Красимир Гергинов (VII дан). Той е международен инструктор и международен съдия по таекуон-до, вицепрезидент на Българската федерация по таекуон-до ITF в периода 1999 – 2013 г. Повече информация и записвания за тренировките по таекуон-до ITF в жк „Младост 3“ на тел. 0886 65 84 08, Петя Станева.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4