Първо изложение Sofia Sport & Healthy Life

Спортът и здравето са две теми, които са тясно свързани и вълнуват все повече хора. Тази есен от 15-ти до 17-ти октомври за първи път ще се проведе изложението Sofia Sport & Healthy Life. Домакин ще бъде София – Европейската столица на спорта за 2018 г., а мястото – Националният дворец на културата. „За да подобрим своето ментално и физическо здраве, за да се чувстваме по-щастливи и да работим по-ефективно, упражняването на спортни активности и употребата на здравословни продукти се превръщат в адекватен отговор на динамичното ни ежедневие.“ споделят организаторите. Целевата публика е бизнесът, защото той има нужда от подобна платформа за иницииране на нови контакти, и крайните клиенти, които ще се информират за новостите на пазара и ще се вдъхновят за “здравословна“ промяна.

Внимателният прочит на етикета и подборът на храни и добавки се превръщат в практика и българският потребител вече прави информиран избор. Посетителите на Sofia Sport & Healthy Life ще имат възможност да се запознаят с ползите от употребата на продукти с колаген, Алое Вера, бирена мая, както и такива, обогатени с екстракт от чудотворната гъба Ганодерма Луцидум. Те ще видят и многообразие от хранителни добавки, витамини и минерални добавки, натурални продукти. Ще бъде показана и козметика, програми за отслабване, супер храна и гурме напитка от Япония. Фокусът на изложението ще се разшири с демонстрация на тестиране на папиларните изображения, разкриващо полезна информация за това кой е най-подходящият за нас спорт и към какви заболявания сме предразположени.

За комфорта от физическите натоварвания безспорна е ролята на екипировката – обувки и облекла за футбол, волейбол, баскетбол и др. Топки, раници чанти, ортези и ароматни възглавнички също ще намерят своето място на изложението.

За подсилване на емоциите и положителния заряд на събитието организаторите обещават атрактивна съпътстваща програма. По покана на Столична община трима изявени български спортисти – Симона Пейчева, Евгени Иванов и Тереза Маринова ще раздадат автографи на своите фенове. Специално обособената демонстрационна зона ще оживи НДК и ще раздвижи публиката.

Categories: Спорт, Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4