Зам.-кмет на София подаде оставка

Мария Бояджийска, заместник-кметът по екология на София по екология, е подала оставка, предаде Българското национално радио. То се позовава на свои източници, като от пресцентъра на Столична община не са потвърдили, а зам.-кметицата е отказала коментар.  Бояджийска е изтъкнала лични причини като мотив за напускането си.

Това не е първото подаване на оставка от страна на Бояджийска. Според източници една от причините може да е трагичната новина от вчера, за която лично кметът Йорданка Фандъкова съобщи.

Шефът на Завода за третиране на отпадъци Николай Савов вчера бе освободен от длъжност заради инцидент с общ работник. Работникът е паднал от стълба. Той е бил откаран в “Пирогов”, но е починал вследствие на усложнения при операциите. За шеф на завода временно е назначен бившият общински съветник от СДС Николай Желев. Той ще остане на поста, докато се проведе конкурс. Желев е работил по-рано в завода.

Categories: Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4