Фиорентина дава 4 милиона евро за играч на Лудогорец

Фиорентина ще предприеме офанзива по привличането на Георги Терзиев от Лудогорец, съобщи в.”Corriere dello Sport”. Тимът от Флоренция е решен да се възползва от това, че българският шампион се провали в Европа и е готов да се раздели с някои от играчите си. Собственикът на Фиорентина Де ла Вале скоро ще прати оферта в Разград за националния защитник на България. Това е и изискването на новия треньор на “виолетовите” Пауло Соуса.

Целта пред Фиорентина е да атакува едно от първите три места и да се класира в Шампионската лига. 23-годишният централен защитник може да играе и като краен бранител. Терзиев бе спряган за различни италиански клубове това лято, като най-много се пишеше за гранда Интер, а също за Лацио и Сампдория.
“Виолетовите” няма да се скъпят и са склонни да изсипят наведнъж сума от порядъка на 4 млн. евро за Георги Терзиев. Именно това може да накара босовете на Лудогорец да дадат зелена светлина за трансфера. Ако сделката не се осъществи сега, то Фиорентина са готови да вземат играча и след Нова година.

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4