Наглият Рибейро не иска да си ходи, оправда се с жега и умора

Старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро категорично не иска да си ходи въпреки чутовния резил, който изпита срещу Милсами. Молдовският тим направи за смях българския шампион във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Минути след загубата с 1:2 португалският физкултурник не посмя да подаде оставка.

“Първата част беше много добра. Не успяхме да вкараме, имахме няколко ситуации. Втората част рискувахме, заиграхме и с двама нападатели. Опитахме да вкараме гол, но за съжаление не успяхме. Играчите дадоха всичко, имаха отлично поведение на терена, държаха се както трябва, заяви Рибейро.

– Смятах, че ще вкараме повече второто полувреме, но не можахме. Играем на всеки три дни, нямахме време за почивка. Чувства се умора, много мачове, много пътувания.

Опитахме се дадам най-доброто от себе си. И с двама нападатели през второто полувреме не успяхме да постигнем целта и да преминем в следващата фаза на Шампионска лига. Имахме малко време, трябва да работим повече тактически, допуснахме грешки. Имахме повече пътувания, отколкото мачове и тренировки.”

На въпрос дали ще продължи да води Лудогорец, португалецът каза: “Да, разбира се. Работим много, трябва да продължаваме да работим. Целта ни е да работим и тренираме здраво.”

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4