Стрелба във Владая! Има ранен при инцидента

Стрелба във Владая! Има ранен при инцидента

Пореден криминален инцидент в София! Сигнал беше подаден за стрелба в с. Владая. Според информацията непознати са нападнали двама мъже.

От пресцентъра на МВР съобщиха за БНТ, че на мястото на инцидента има два автомобила. Шофьорът на единия твърди, че от другия е стреляно по него.

Обстоятелствата се изясняват. Пострадалият е един, но не е ясно дали от изстрел или от счупено при изстрела стъкло на автомобила.

Оказа се, че поводът за свадата е заем от 200 лева. Група момчета отишли да си вземат парите от длъжника. И двете страни в спора се обвиняват във взаимни заплахи. Последвала кратка гонка. Длъжникът извадил пистолет и стрелял по другата кола. Уцелил две от стъклата и ранил един от пасажерите.

“Въпросното момче, което стреляше по нас, дължеше сума пари на братовчедка ми. Тя ме изпрати да ги взема от него. Той нещо я е заплашвал, говорил е, че нещо, че мен иска да ме бие. Дойдох да взема парите. Влиза, дава ми парите, взима ножа.

Вижда, че моите двама приятели са с мен, остави ножа и вика: “Айде, тръгвайте си”. Качваме се ние към колата, вади пистолет от буса си, почна да стреля по нас. Ние тръггнахме да бягаме, той тръгна след нас с неговата кола, стреляше в движение и ме уцели един път в главата”, разказа пострадалият мъж Иван.

 

Източник: БНТ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4