НКЖИ: Нямаме вина за скандала с гимнастичките от Локо (Сф)

НКЖИ: Нямаме вина за скандала с гимнастичките от Локо (Сф)

Ръководството на Държавно предприятие  НКЖИ категорично отрече да има вина за създалата се неприятна ситуация с децата, трениращи художествена гимнастика в Локомотив (София). Както е известно, през миналата седмица родители излязоха с открито писмо до обществеността.

Те са загрижени, че има непреодолими административни пречки нашите деца да спортуват в залата на територията на Централна жп гара, стопанисвана от държавата в лицето на ДП“НКЖИ“.

„Искаме да е ясно и да не се правят излишни спекулации по темата: НКЖИ няма никаква вина за създалата се ситуация. Не са взимани решения от наща страна относно недопускането на гимнастичките в залата. Няма никакво становище, заповед или решение за гонене. Залата е предоставена за ползване с договор на ОСК „Локомотив“. Наемът е символичен, уточни отговорен източник от Министрество на транспорта пред „Витоша нюз“.

– Нека знаят родителите истината, а не напразно да се петни името на НКЖИ. Може би става въпрос за междуличностни отношения.“

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4