Вратар спаси две дузпи във Враждебна, Люлин не се даде на Обеля сити

Вратар спаси две дузпи във Враждебна, Люлин не се даде на Обеля сити

Враждебна победи Въстаник (Войнеговци) с 4:3 в изключително драматичен мач от 14-ия кръг на столичната АОГ – Север. Новакът губеше с 2:3, но успя да изтръгне победата. Над всички обаче беше вратарят на гостите Васил Василев – Дзоф, който спаси две дузпи! За Въстаник се разписаха Стефан Павлов, Руслан Нацев и Ангел Моралиев.

Драма имаше и в кв. „Красна поляна“. На терена на култовото 57-о училище Септември се наложи над коравия Железница с 3:1. За тима, воден от Кирил Пенев, се разписаха Владимир Венков, Виктор Гицов и Нино Велков.
Урвич (Долни Пасарел) помете комшиите от Орловец (Кокаляне) с 5:2 като гост.

Люлин измъкна 2:2 при визитата си на опасния Обеля сити на треньора Юли Петков. За „гражданите“ се разписаха опитните бойци Румен Иванов и Николай Гигов.

Интересно беше и на север. Искър (Нови Искър) пречупи коварния Сокол (Негован) с 2:1 след голове на Радослав Здравков (41) и Денис Мартинов (77). Почетното попадение за „соколите“ заби Слави Трайчев (46).

Кремиковци разгроми Вихър (Требич) с 5:0 в среща, която не беше обявена предварително. Да, двата отбора почиваха в този кръг и нямаше проблеми да се разберат помежду си да изиграят предстоящия им мач от 17-ия кръг, който трябваше да се проведе на 21 март 2021 г. Но, питаме ние, какво пречеше на отговорните лица от ЗС на БФС – София, да уведомят „Витоша нюз“ за промяната?

Това се превръща в рецидив. Такъв мач и такива изненадващи промени (в последния момент) в програмата на първенството имаше и през есента. Дано повече такива “скрити“ мачове няма поне до края на сезона…

Иначе момчетата на играещия треньор Кирил Чарлов се наложиха без проблеми над третия в току-що завършилия зимен турнир „Ринги“ с голове на Петко Петков 2, Даниел Колев- 2, Пламен Горанов.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4