Волейболистките на Локомотив U17 първи на турнир в София

Волейболистките на Локомотив U17 първи на турнир в София

Волейболистките на Локомотив 1929, водени от Христина Атанасова, спечелиха като домакини четиристранен приятелски турнир, който бе за девойки до 17 години.

Надпреварата се проведе в зала Локомотив в София, като бе под егидата на Столична община и програма за развитие на детско-юношеския спорт.

Участие взеха Локомотив 1929, Звезди 94, ЦПВК и Ахил. Те бяха разделени в две двойки, като в първия ден се игра на директна елиминация.

В първия мач волейболистките на Локомотив се наложиха над Ахил с 3:0 гейма. Във втората среща Звезди 94 надиграха ЦПВК с 3:2 гейма.

Финалът противопостави Локомотив и Звезди 94. Волейболистките на железничарките наложиха волята си над съперничките след здрава битка с 3:2 гейма и триумфираха в надпреварата.

В мача за трето място ЦПВК победи Ахил с 3:0 гейма.

Крайно класиране:

1.Локомотив 1929

2.Звезди 94

3.ЦПВК

4. Ахил

Много се радвам за първото място и мога да кажа, че съм горда с моите момичета. Съставът ни е по-малък възрастово от съперниците, но показахме воля, хъс и огромна мотивация. Благодаря на всички момичета за победния дух и се надявам да продължим така и за в бъдеще, коментира за Viasport.bg треньорката на Локомотив Христина Атанасова.

Източник Viasport.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4