Искър (Нови Искър) се подсили сериозно за пролетния полусезон

Искър (Нови Искър) се подсили сериозно за пролетния полусезон

Ударна селекция започна четвъртодивизионният Искър 1945 (Нови Искър) броени дни преди старта на пролетния полусезон.
Тимът, воден от Светослав Кирилов и Александър Христов, си осигури за тежките битки в столичната АОГ – Север услугите на сериозно ново попълнение.

Беше привлечен опитният халф Александър Кацаров, доскорошен капитан на Въстаник (Войнеговци).
Техничарят вече записа и неофициален дебют за Искър. Кацаров взе  участие в контролата срещу ветераните на Нови Искър, завършила с победа за представителната селекция с 3:2.

Дубъл за победителите записа Радослав Здравков, веднъж точен от дузпа беше и младата надежда на местния футбол Мартин Павлов (набор 2004).

За ветераните се разписаха Стефан Павлов и Бисер Георгиев. Капитанът Георгиев сътвори и украшението на мача, след като вкара гол с пета.

Вчера освен Кацаров, за Искър игра и крилото Станислав Евлогиев. Засега бързакът не може да се счита за сигурно ново попълнение, предстои да изкара пробен период при “зелените”. За последно Евлогиев се подвизаваше в тима на Мрамор.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4