Първо във vitoshanews.com: Феновете на Миньор ще гледат мача в Доброславци срещу билети от 5 лв.

Първо във vitoshanews.com: Феновете на Миньор ще гледат мача в Доброславци срещу билети от 5 лв.

Феновете на Миньор (Перник) ще гледат мача от втория предварителен кръг в турнира за Купата на България срещу билети с цени от 5 лв. Това научи vitoshanews.com.

Както е известно, тимът на треньора Юри Васев гостува на третодивизионния Надежда (Доброславци). Мачът е на 30 септември. Победителят от сблъсъка излиза срещу елитния Ботев (Враца) в първия редовен кръг на турнира.

Цената на билетите и всичко важно около организацията на мача Надежда – Миньор ще стане ясно официално в понеделник (21 септември).

“В понеделник ще имаме яснота относно теми като билети, цени, охрана, организация. Но ще ви кажа, че планираме билетите да са на цени от по 5 лева на човек. Смятам, че това са нормални цени. Не е нещо непосилно, заяви президентът на Надежда (Доброславци) Светослав Цончев пред vitoshanews.com.

– Не очаквам да възникнат и проблеми с гостуващата агитка. Няма как да има проблеми. В организационен план нещата са ни ясни. Поддържаме добри отношения с колегите от Миньор, с техните фенове. Единственият клуб, който проведе домакинските си мачове без проблеми с пернишката публика, е Надежда.
Добре са дошли на нашия стадион.”

Милен ДИМИТРОВ
Снимка: vitoshanews.com

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4