Локо (Сф) почва подготовка за Елитната група

Локо (Сф) почва подготовка за Елитната група

Локомотив (Сф) започва подготовка за Елитната група до 17 години. “Червено-черните” таланти се събират за първа тренировка на 1 юли (сряда), от 09:30 часа на клубния стадион в “Надежда”.

Младите футболисти (родени 2004 г.) таланти ще бъдат водени от екип в състав Виктор Михайлов (старши треньор) и Георги Борисов (помощник-треньор). Бившето крило беше начело на тима през миналия сезон, но сега ще асистира на своя набор и добър приятел Виктор.

 

Квотата за участие беше спечелена от тима на Юли Петков. Младият специалист работи с тези момчета вече няколко години, а качествата им са безспорни. Те обаче навършват пределната възраст и затова от правото на участие ще се възползват юношите от набор 2004.

Локо (U17) ще изиграе няколко контролни срещи по време на лятната подготовка. Първата проверка ще бъде срещу Пирин в Благоевград. Сигурен е мач и срещу Левски на “Герена”. Другите съперници и дати са в процес на уточняване.

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4