Локо (Сф) организира турнир в памет на Начко Михайлов

Локо (Сф) организира турнир в памет на Начко Михайлов

Локомотив (София) организира турнир в памет на една от най-големите легенди на клуба – Начко Михайлов, научи “Витоша нюз”.

Състезанието ще се проведе на 5 юли 2020 г. (неделя).

Както е известно, именно на тази дата великият футболист и идол на милиони български запалянковци щеше да навърши 71 години. Бате Начко, както го знаеха всички, си отиде от този свят на 1 октомври 2006 г. едва на 57-годишна възраст.

В блиц-турнира ще вземат участие деца, родени през 2013 г. Отборите са: Локомотив (Сф), ДИТ, Спартак (Сф) и Витоша 13.

Мачовете ще се проведат във формат Футбол 7 и ще са в две полувремена по 15 минути. За всички деца, които ще вземат участие в надпреварата, има осигурени различни награди и индивидуални отличия.
Проявата се организира за втора поредна година. Предишното издание беше спечелено от Локомотив (Сф), родени 2008 г.

Официалното откриване стартира от 10:30 часа.
Сред гостите се очаква да бъдат президентът на ПФК Локомотив (Сф) 1929 Иван Василев, кметът на район “Надежда” инж. Димитър Димов, кметът на район “Сердика” Тодор Кръстев и други официални лица.

Идеята на организаторите е турнирът да се превърне в международен и провеждайки се ежегодно, да предостави шанс за изява на младите футболни таланти.

Начко Михайлов вече от 14 години не е сред нас, но никога няма да бъде забравен! Защото легендите не умират!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4