На 8 юни 172 ДГ “София” отваря врати

На 8 юни 172 ДГ “София” отваря врати

На 8 юни 172 ДГ „София“ ще възстанови учебно-възпитателна дейност при спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания.

Отварянето на градината беше временно възпрепятствано от сериозен и планов ремонт на „Топлофикация“ ЕАД, част от тяхната Инвестиционна и Ремонтна програма за 2020 г.

Останалите 11 градини в район „Надежда“ възобновиха работа на 26 май, при стриктно спазване на противопидемичните мерки.

По време на организирана от кмета на района инж. Димитър Димов среща между родители, Иванка Иванова – директор на 172 ДГ и представители на ръководството на „Топлофикация“ ЕАД беше постигнато съгласие за предсрочно изпълнение на рехабилитацията на топлопреносната мрежа, която е в непосредствена близост до детската градина.

“Вярвам, че сме тук в името на децата. Гарантирам, че всеки от нас ще положи максимални усилия, за да разрешим тази ситуация“, заяви инж. Димов по време на срещата.

Ръководството на „Топлофикация“ ЕАД пое ангажимент да работи ускорено и в сгъстен график , за да изпълни ангажимента си 20 дни по-рано от предвиденото.

“172 ДГ е в пълна готовност да отвори врати за своите над 200 възпитаници. След като приключи ремонта на топлопреносната мрежа, екипът ще стартира работа при най-високо ниво на безопасна и здравословна среда. Информираното съгласие за посещение на градината и споделената отговорност към здравето ни остават на първи план.“, каза директорът на детското заведение Иванка Иванова.

“Отново благодаря на всички, които се включиха в дискусията и намирането на решение от първия ден . Доказахме, че заедно работим активно, градивно и ефективно“, подчерта инж. Димитър Димов.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4