Живко Пъшев от Банкя: Най-добре е всичко да бъде, както беше досега

Живко Пъшев от Банкя: Най-добре е всичко да бъде, както беше досега

vitoshanews.com започва серия от интервюта с представители на футболните клубове, състезаващи се в столичната Четвърта лига. Правим това във връзка с последните решения на БФС, касаещи аматьорския футбол. В анкетата взеха участие почти всички ФК от АОГ.

Наш събеседник е Живко Пъшев, бивш юношески национал, сега е треньор на Банкя – участник в столичната АОГ – Север и в ДЮШ на Локомотив (София).

– Как ще коментирате решението на Изпълнителния комитет на БФС за прекратяване на първенството в Четвърта лига? Според него за крайно се приема класирането към момента на въвеждането на извънредно положение освен в областните първенства, в които при тези условия не може да бъде определен първенец, а ще бъде насрочен бараж.
– Това беше неадекватно решение. Само с този коментар ще се огранича засега.


– Според вас кой беше най-удачният вариант за приключване на сезона?
– Сезонът трябваше да се доиграе.
– Справедливо ли беше решението за Трета лига? В първенствата от Трета лига за крайно класиране се приемат класиранията към момента на въвеждане на извънредно положение на територията на страната. Изключение се прави за Югозападна Трета лига, където предстои да бъде насрочен бараж между ФК Миньор (Перник) и ФК Септември (Симитли) за определяне на победител в групата. Така автоматично с промоция за нагоре се сдобиват Добруджа, Янтра (Габрово) и Созопол.
– Неадекватно решение.
– Какви са очакванията ви от новия сезон през есента?
– Всичко да бъде, както беше досега.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4