Царя на шпагата отиде в Спортист (Драговищица)

Царя на шпагата отиде в Спортист (Драговищица)

Един от лидерите на Локомотив 2016 премина в Драговищица, научи “Витоша нюз”. Става въпрос за халфа Борис Младенов.

“Царя на шпагата”, както го наричат повечето му приятели, се разделя с отбора, воден от Юли Петков… От самото създаване на някогашното Локо БДЖ Боби е несменяем титуляр и със своя хъс и себераздаване беше един от лидерите на тима.Сега опорният халф вече е част от Спортист (Драговищица), който е участник в столичната ОФГ – Запад, и е на осмо място във временното класиране…

Това ще е втори престой на Борис в същия отбор. От Драговищица той премина преди няколко години в Надежда (Доброславци), заедно със Станислав Евлогиев.
Доста от футболистите на Локомотив 2016 имат други предложения и засега бъдещето на този тим е неясно. Още при дебюта си “железничарите” стигнаха до бараж за влизане в Югозападната Трета лига, който беше загубен от ЦСКА 48 с 2:4.
Красимир МИТОВ

 

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4