Ето кои са топспортистите за 2019-а на 153-о училище (СНИМКИ)

Ето кои са топспортистите за 2019-а на 153-о училище (СНИМКИ)

“За мен е чест да продължа да работя за развитието на младите спортни таланти на 153 Спортно училище „Неофит Рилски“. Това училище е неизменна част от българския спорт и във ваше лице виждам неговото бъдеще. Вярвам, че ще продължим да даваме  първите уроци в спорта на много бъдещи  шампиони“,   каза директорът на  153-о училище „Неофит Рилски“  Мариана Цветкова при официалното награждаване на най-добрите  десет спортисти за 2019 година.

Сред най-добрите е шампионката по художествена гимнастика Радина Томова, която спечели множество състезания през изминалата година. Медалистите на боксов клуб Локомотив (София), Красимир Джуров и Диана Ал Шаар бяха наградени за отличното представяне на европейското първенство за юноши и девойки.

Почетен плакет „Треньор на годината“ получи Борислав Георгиев от БК Локо (Сф), отличен за своя принос към развитието и изграждането на престижа на младите таланти в училището. Специални поздравления получи Емил Йосифов, треньор на шампионите от клуба по джудо и самбо.

На откриването на събитието присъстваха представители от  администрацията на район „Надежда“: Анита Игнатова, началник отдел „Образование, култура, спорт, социални дейности и европейски програми“, Михаела Ганчева, старши  експерт „Образование и социални дейности“, както и представители от РУО – София град и спортен клуб Локомотив (София).

Събитието завърши с атрактивен сценичен номер, в изпълнение на малките грации и шампиони  клуба по художествена гимнастика.

ЕТО И НАГРАДЕНИТЕ:

Кирил Миланов (футбол)

Десислава Иванова ( баскетбол)

Росалия Рангелова ( лека атлетика)

Цветан Цветков (джудо и самбо)

Юлиан Благоев (джудо и самбо)

Снежана Граматикова (джудо и самбо)

Стилян Христов (бокс)

Радина Томова (художествена гимнастика)

Мая Наумова (джудо и самбо)

Коста Симеонов (бокс)

Красимир Джуров (бокс)

Диана Ал Шаар ( бокс)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4