Първенството в Областната група започна с дъжд от голове (ПРОГРАМА)

Първенството в Областната група започна с дъжд от голове (ПРОГРАМА)

С истински голеади започна новия футболен сезон в ОФГ – София!
В Източната дивизия се изиграха три срещи. В тях домакините спечелиха убедителни победи. Ракитин (Трудовец) разгроми Звездец (Горна Малина) с 10:0. Хеттрик наниза Райко Влъчков, останалите попадения бяха на сметката на Цветелин Николов -2, Борис Георгиев – 2, Ивелин Ваков, Антон Иванов и Йордан Дамянов.

Първенецът от миналия сезон ОФК Елин Пелин разби Пирдоп с 9:1. Четири гола заби Антон Димитров, който е актуален стрелец №1 на групата. С дубъл се отличиха Костадин Насков и Деян Костадинов, веднъж точен беше Илия Русинов. Почетното попадение за гостите беше дело на Пламен Георгиев.

Бенковски (Костенец) пък надви Спортист (Нови хан) с 3:1 след точни изстрели на Георги Костов – 2, и Даниел Йорданов.

Ръководството на Мътивир (Ихтиман) изненадващо не успя да картотекира навреме футболистите си и не отпътува за Говедарци. Спортно-техническата комисия на ОС на БФС ще присъди служебна загуба на мътивирчани за това неявяване.

Левски (Долна баня) разби Левски (Елин Пелин) с 5:0. Румен Патъров и Георги Митев се отличиха с дубъл за домакините, веднъж се разписа и Венцислав Иванов.

На Запад коравият Спортист (Драговищица) пречупи съпротивата на новака (всъщност пререгистриран ФК) Торнадо (Безден) с 1:0. Единственото попадение беше дело на Емил Йорданов в 30-ата минута.

Правец се справи със съпротивата на Искър (Лакатник) с 5:1.

ОФГ – ИЗТОК

1 кръг
ОФК Елин Пелин – Пирдоп 9:1
Бенковски Костенец – Спортист Нови хан 3:1
Ракитин Трудовец – Звездец Горна Малина 10:0
Рилец Говедарци – Мътивир Ихтиман 3:0 (служебно)
Левски Долна баня – Левски Елин Пелин 5:0

ОФГ – ЗАПАД

1 кръг 
Спортист Драговищица – Торнадо Безден 1:0
Правец – Искър Лакатник 5:1
8 септември /неделя/
11:30 Ком Годеч – Петърч
17:00 Козаро Ботевград – Зенит Церово
17:00 Костинброд – Скравена
Драгоман – почива

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4