МФК Булгари на крачка от финал в Марибор

МФК Булгари затвърди доброто си представяне на socca 6, Шампионска лига 2019 в Марибор (Словения). Момчетата на Десислав Нанков изиграха пореден силен мач и преодоляха гръцкия шампион FREAKICKS FC (Солун) с 2:1. В изключително бърз и данимичен мач те се ориентираха по-добре в срещата и не позволиха на FREAKICKS FC да водят срещата в удобно за тях русло. Първото полувреме завърши при резултат 1:0 за българите.

През второто полувреме нашите момчета водеха много умело мача. Честите накъсвания, многото смени и тактическото забавяне на играта се оказаха много силен коз в ръкава на софиянци. Макар, че допуснаха един гол в началото на полувремето те успяха да го върнат за броени минути. До края на мача не последваха нови голове и МФК Булгари са на исторически за България полуфинал в най-престижния турнир по socca 6 в света.  Следобед те ще се изправят срещу миналогодишният победител от Полша DYNAMIC (Торун) в мач за финала.

АФК Дианабад напусна надпреварата с гордо вдигната глава. Те загубиха минимално от хърватите AP BLAŽEVIĆ MNK SASINA (Загреб) с 1:2. Дианабадци по нищо не отстъпваха на опонента си, но ще трябва да се задоволят с ¼ финал на първото си участие на Шампионска лига.

Източник: amfl-bg.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4