Юли Петков: Геро Мартинов е герой и истински мъжкар! Няма вече такива хора!

Юли Петков: Геро Мартинов е герой и истински мъжкар! Няма вече такива хора!

Искър 1945 е нов член на столичната Четвърта лига – Север! Това съобщи първо “Витоша нюз”. Тимът ще бъде воден от треньорския тандем Светослав Кирилов – Емил Мартинов – Геро.

Вторият доскоро беше вратар на Локомотив 2016, бивш Локомотив – БДЖ. Чрез нашата медия старши треньорът на “железничарите” Юли Петков пожела да каже няколко думи по адрес на Човека, Приятеля, Футболиста Геро Мартинов.

“В дългогодишната си кариера съм играл с много хора. По отношение на аматьорския футбол и когато говорим за мъжество, смело мога да заявя, че Геро Мартинов е №1! Такива хора вече няма!
Той е истински великан. Безброй уникални случки имам с него. Имах щастието да играем и работим заедно в един отбор в продължение на три години – Локо БДЖ и Локо 2016.

През миналия сезон пази отлично и спаси всичко. На 45 години беше, а идваше първи за тренировка и за мач. Няма да забравя как идваше директно от нощна смяна и за да дойде навреме за мача, спеше в колата на Требич до терена и ни чакаше (вълнува се).

Това какво ви говори? Такава отдаденост и любов към футбола, към отбора, към колектива, към момчетата…

Великан!

Радва се, че го познавам. Такива хора като Геро наистина правят футбола най-красивата игра.
Човек с голямо Сърце. Изключителен вратар и Личност. Дава всичко за футбола. Той може да служи само за пример за младите играчи. Те трябва да се учат от него.

Искам да се поклоня, да му благодаря за всичко, което направи досега за Локомотив – БДЖ и за аматьорския футбол като цяло!”

Милен ДИМИТРОВ

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4