“Група на смъртта” на турнира в Железница! Жребият размина Локото и ЦСКА

Желязна група се заформи на “Витоша къп 2019” след изтеглянето на жребия за груповата фаза. Жребият бе изтеглен от супервайзера на турнира Захари Младенов.

Това обаче не помогна на неговия отбор и миналогодишните шампиони попаднаха в група “А” заедно с може би най- трудните възможни противници. Заедно с домакините тук е и най-изявеният фаворит за спечелване на трофея  – отборът на Витоша (Бистрица) II.

Съперниците бяха в една група и през миналогодишното издание, а бистричани спечелиха драматично с 3:2 в красив мач.

Другите два отбора в тази група са дубалът на ЦСКА 1948 – ЦСКА 2 и завършилият на трето място в ОГ Осогово отбор на Армейци (Кюстендил).

Далеч по -широко около врата е на отборите, които съставиха група “Б”. Там младите надежди на Локомотив (София) ще мерят сили с опитните тимове на Банкя и Спарта (София), а пътят към полуфинала е открит за всеки от тях.

Най-обиграният тим в група “Б” и очертаващ се като фаворит за спечелването й е миналогодишният полуфиналист Рилец (Говедарци).

Видео от тегления  жребий.

 

“Витоша къп 2019” стартира на 3 август с мача Железница-Армейци (Кюстендил) от 10:00 сутринта. В 18:00 е срещата ЦСКА 2 – Витоша.

На следващия ден са мачовете от група “Б”:
Банкя – Локомотив от 10:00
и Спарта – Рилец от 18:00.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4