“Партизан” покори Лозен, драматични развръзки в неделя

“Партизан” покори Лозен, драматични развръзки в неделя

Многобройните зрители на мачовете от последните кръгове на Неделната лига видяха дъжд от голове и изненадващи развръзки. Дори и най-изтънчените естети на играта останаха задоволени от шоуто, което видяха по терените на „Баухаус Арена“.

Партизан (Челопечене) нанесе първа загуба на лидера във временното класиране на Лига 1 – „Манчестър“, Лозен с 4:1. Асен Станков се превърна в герой на вечерта, след като заби впечатляващ хеттрик. Веднъж се разписа и Цветомир Панев. Почетното попадение за водача беше дело на Владимир Дринов.

С грандиозния успех селекцията на мениджъра Боби Стоев вече гледа смело към призовата тройка в първенството.

В Лига 1 – „Ливърпул“, „Лозен Сити“ разби „Кралете“ с 8:2. С по два гола за успеха се отличиха Венислав Донев и Асен Николов. „Гражданите“ вече навлизат във форма – да треперят фаворитите!

„Неможещите“ също се поздравиха с внушителна победа. Те смачкаха „Ел Сити“ с 9:2. Христо Николов се отчете с 4 гола за победителите и показа на Васко Петров, че по-силен нападател от него в лигата няма.

SSI обърна „Устрем“ с 5:4 след три гола на лидера си Стефан Кочев. Това беше четвърта победа за тима от началото на сезона.

 

 

КЛАСИРАНЕТО В ЛИГА 1 – „МАНЧЕСТЪР“ – ТУК!

КЛАСИРАНЕТО В ЛИГА 1 – „ЛИВЪРПУЛ“ – ТУК!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4