Надежда (Доброславци) се отказа от втория отбор

Надежда (Доброславци) се отказа от втория отбор

Надежда (Доброславци) няма да има дублиращ отбор от новия сезон, научи “Витоша нюз”.

 

Ръководството на третодивизионния клуб реши да прекрати експеримента, който продължи една година. Надежда II завърши първенството в АОГ – Север на осмо място с 31 точки. В тима се подвизаваха славни ветерани, младоци и футболисти, които не намериха място в представителната формация в Югозападната Трета лига.

Новината ни беше потвърдена от президента на клуба Светослав Цончев. “Да, информацията ви, както винаги, е вярна. Доброславци вече няма да има дублиращ отбор в областната група, призна силният човек в Надежда. – Просто с моите колеги от управителния съвет решихме, че е безсмислено. Имахме съвсем различни виждания в началото, когато стартирахме този експеримент – така бих го нарекъл. Идеята ни беше в дубъла да се обиграват момчета, които не намират място в първия отбор, за да поддържат форма и да трупат опит. Има някои обстоятелства, които не ни позволиха нещата да се случат. Плюс това разходите ни за Надежда II са сериозни – между 7 и 8 000 лева излиза издръжката на този отбор. Сега ще съсредоточим усилията си към Югозападната Трета лига.”

Третодивизионният тим стартира лятната си подготовка на 17 юни, от 17:30 на клубната си база в Доброславци. На първият сбор верните фенове на “синьо-червените” ще видят десетина нови попълнения. Някои от тях са със стаж и в професионалния футбол. Преди заниманието свещеник ще отслужи и водосвет за здраве.

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4