Момичетата от ЛП Суперспорт закриха годината с лудо парти (СНИМКИ)

Проведе се коледното парти на ФК ЛП Суперспорт – по преценка на специалисти най-успешният клуб за 2017 година. Присъстваха футболистки от всички възрастови групи на клуба. Имаше забавни игри, много танци, включително и от присъстващите родители като черешката на тортата беше новогодишната анкета определила най-добрите футболистки и техните подгласнички в различните възрасти.
Награди по възрасти получиха:
12 г. – Лидия Боянова с подгласник Кати Стоянова
15 г. – Емануела Найденова с подгласник Никол Илиева
17 г.- Виктория Иванова с подгласник Ебру Недред

При жените дилемата беше най-голяма, поради факта, че не присъстваха за съжаление няколко от номинираните футболистки и все пак резултата от анкетата определи може би най- постоянната в изявите си включително и в националния отбор- жени Жасмина Атанасова с подгласник Ася Ангелова.

“Тук е моментът да споменем за възходящото развитие две от най-мъничките ни надежди – Лори и Марти, които се включиха при 12-годишните каки, от 12-годишните да изтъкнем Ники Янкова, Видия Христова, Веси,Ния, Кати Загорска, Ралица Сотирова, при 15-годишните Теди и Краси (отсъствали дълго време заради контузия), Лидия Христова, Никол Иванова, Рози, Дари,Алекс, при 17 годишните- Мадона, Патрисия,Карина,Мая, Ева,при жените- Биляна Пенчева, Емилия Тонева,Мария Богданова, дълго лекуващата контузия Ивон, Лора, Поли, Ивет, да отдадем заслуженото и на включилите се “на пожар” след доста дълго прекъсване Мартина Кьосева, Мартина Апостолова, Женя Стрезова ( пътуваща чак от Варна) и разбира се неостаряващата шефка Десислава Грахльова, която, макар и рядко и за кратко, оказа неоценима помощ в много трудни моменти.

Добре е като равносметка в края на годината да благодарим на всеотдайните родители, на бате Пламен Шофера и на всички, които обичат клуба и бяха готови във всеки един момент да бъдат полезни с каквото могат.  Не на последно място благодарим и на нашия всеотдаен и обичащ отбора с цялото си сърце, президент и треньор Лъчезар Паланков, благодарение на когото отборът запази несломимия си дух, идентичността си, а именно винаги да върви напред и нагоре с постигани успехи и гордо вдигната глава. Въпреки неволите и трудностите, които ни преследваха, положеният труд, усилията и търпението, което влага безвъзмездно, са причината да бъдем там, където сме и винаги на ниво”, коментираха от ръководството на клуба пред “Витоша Нюз”.

ЛП Суперспорт изпраща една сравнително успешна година като малко нагарча пропуснатата (заради една точица) шампионатна титла при жените. Тимът през пролетния полусезон беше напуснат от няколко футболистки, което доста го отслаби отбора и независимо от второто място, на което ще зимува, сведе до минимум шансовете за пролетта в битката за титлата при жените.

Par 1Par 2Par 4Par 5Par 6Par 7Par 8Par 9Par 10Par 11Par 12Par 13Par 14ParPar 3


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4