Мрамор прави звездна селекция, стяга отбор за първото място

Мрамор прави звездна селекция, стяга отбор за първото място

Кандидатите за спечелване на званието “Столичен първенец” за новия сезон 2019/2020 в АОГ се увеличиха с още един. Ръководството на Мрамор започна да прави доста сериозна за мащабите на четвърта дивизия селекция. Вече бяха привлечени куп опитни футболисти, някои от тях с опит и в професионалните групи.

“Витоша нюз” научи, че тима подсилват доскорошният капитан на Надежда (Доброславци) II Даниел Николов (1991 г., юноша на Левски), защитникът Мариян Иванов (Надежда) и крилото Станислав Евлогиев. Последният идва от Левски (Чепинци), но има и предишен престой в Мрамор. Сигурни нови са още Ивелино Иванов, Теодор Дойчев и Васил Вакадинов.

Там ще се съберат с бивши свои съотборници като Калоян Гадевски, Стефан Костадинов, Йордан Калеканов, Люси Василев и др.

Преговори се водят и с ветерана Георги Вътов – Гопето, който беше с капитанската лента на Надежда (Доброславци), когато преди година тимът извоюва историческа промоция в Югозападната Трета лига.

Преди няколко седмици Мрамор финишира на трето място в АОГ – Север. Сега амбициите на спонсорите са доста по-високи, а именно – първото място. Осигурен е и необходимия бюджет.

Припомняме, че Мрамор спечели анкетата, организирана от “Витоша нюз” и Сдружение “Фуутура” за най-популярен отбор в столичните АОГ.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4