Спартак завърши сезона по шампионски, вратар и Миланов пак се разписаха

Спартак завърши сезона по шампионски, вратар и Миланов пак се разписаха

Спартак (Подгумер) завърши с победа редовния сезон в столичната АОГ – Север. Момчетата на играещия треньор Калоян Караджинов надвиха Надежда (Доброславци) II с 2:1 в мач от 26-ия кръг. Тимът финишира с 57 точки и голова разлика 86:25.

Лидерът и предсрочен първенец в северната дивизия поведе още в 8-ата минута с гол от дузпа на дежурния си стрелец Методи Миланов. Нападателят изпревари с два гола прекия си конкурент за голмайсторския приз в групата Антон Василев от Левски (Чепинци). Методи е с 29 попадения, Тони е с 27. Левски в петък приема Кремиковци.

В 23-ата минута Даниел Бъчваров покачи на 2:0. По принцип той е вратар на Спартак, но вече във втори мач се пуска като полеви играч. Преди два кръга също се разписа – във вратата на Житен. Сега също го стори, а под рамката застана поливалентният Кристиян Георгиев.

Гостите от Доброславци намалиха малко преди края на първото полувреме, но така и не стигнаха до нещо повече от почетна загуба.

Тодор МИЛАНОВ, наш пратеник в Подгумер


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4