Надежда спечели малкия финал в Железница

Надежда спечели малкия финал в Железница

Надежда (Доброславци) е бронзов медалист в първото издание на летния футболен турнир “Витоша къп“, който се провежда в софийското село Железница.

Отборът стигна до призовото място, след като тази сутрин успя да победи бойкия, но затруднен от кадрови проблеми състав на Рилец (Говедарци) с 6:1. Мачът не започна никак леко за символичните домакини. Рилец бе по-настоятелен в началото на срещата като дори стигна до откриване на резултата. Няколко минути по-късно авторът на гола Вардаров получи неприятен удар в лицето и се наложи да бъде заменен принудително.

Липсата на равностойна смяна доведе до спад в играта на Рилец и логично Надежда успя да обърне нещата в своя полза още до почивката.

Набъбването на резултата през втората част до разгромното 6:1 можеше да бъде предотвартено, само ако съставът от Говедарци не бе показал същите слабости от предходните мачове- леко допуснати голове от статични положения, а от друга страна, както и в полуфинала срещу Железница, липса на концентрация пред противниковата врата и пропиляване на чисти ситуации за гол.

За победителите се разписаха И.Иванов (20), А.Абаджиев (31), П. Пенев (52), Н.Пирсафов (59), Г.Младенов (74) и С. Василев (80). Почетното попадение за Рилец заби П. Вардаров (14).

Очаквайте по – късно снимки от мача за третото място, както и от награждаването на бронзовите медалисти.

Днес от 18:00 е и финалът на турнира. В спор за трофея един срещу друг се изправят домакините от Железница и Гранит (Владая).

Захари МЛАДЕНОВ

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4