Арда следи халф от Локо (Сф)

Халфът на Локомотив (София) Даниел Васев е следен от Арда (Кърджали). Ръководството на новака във Втора лига стяга амбициозна зимна селекция, а талантът от “Надежда” влиза в плановете.

Старши треньор на Арда е Стойчо Стоев. Както е известно, той е добър приятел и бивш съотборник с бащата на Дани – Димитър Васев. Двамата бяха част от един от най-силните отбори в историята на Локомотив в средата на 80-те и началото на 90-те години на миналия век.

Стоев познава отлично качествата на младия Васев и е готов да го привлече. Пречка пред евентуален трансфер на Даниел е обстоятелството, че той все още има договор с “железничарите”. Развитие по въпроса се очаква да има в дните след Нова година.

Васев е юноша на Локо (Сф) и Славия. Роден е на 23 май 1994 г. В кариерата си е играл още в Пирин (Гоце Делчев), Ботев (Враца), Локомотив (Мездра) и Спартак (Плевен).

Снимка: sportal.bg

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4