Новак в Трета лига пак смени треньора, върна Методи Атанасов

Новак в Трета лига пак смени треньора, върна Методи Атанасов

Надежда (Доброславци) пак си има нов треньор. Всъщност, по-точно казано – нов-стар треньор. Ръководството на новака в Югозападната Трета лига уволни досегашния наставник Еролин Кючуков, и назначи на негово място Методи Атанасов. Всъщност младият специалист се връща на поста, след като беше начело на тима до средата на септември. Под негово ръководство Надежда извоюва промоция в трета дивизия, което и най-големият успех в историята на клуба. 

С Кючуков начело “синьо-червените” спечелиха 7 точки, записаха 2 победи, 1 равен и 6 загуби, голова разлика 9:18. 

За последно Еролин води Надежда при загубата от Вихрен (Сандански) с 1:3 у дома.

“Да, информацията ви е вярна. Върнах се начело на Надежда. Приех, защото съм част от този амбициозен проект. През времето, когато бях по-отстрани, следях изявите на отбора. Връщам се, за да помогна, доколкото ми стигат силите и възможностите. Аз никога не се предавам. Не искам да хвърлям предварително “бялата кърпа”, да казват, че сме сигурни изпадащи. Ще видим какво ще стане. Все пак до края на сезона има още доста мачове. Нищо не се знае. Заащо да не се спасим? Не виждам преките ни конкуренти с какво ни превъзхождат.

Ще се опитаме да измъкнем максимума от предстоящите сблъсъци с Рилски спортист (неделя, домакини) и Пирин в Разлог (24 ноември), коментира пред “Витоша нюз” Методи Атанасов.

Повторният му дебют начело на Надежда ще бъде на 18 ноември (неделя) от 14:00 часа в Драгалевци.

В момента новакът в третия ни ешелон е на 16-о място във временното класиране с 12 точки (3 победи, 3 равенства и 9 загуби, голова разлика 16:36). 

Междувременно още два от застрашените от изпадане отбори смениха треньорите си. Начело на Спортист (Своге) вече е Иван Атанасов, който замени Ангел Славков. Велбъжд (Кюстендил) пък вече е воден от Любомир Тончев, който зае мястото на Анатоли Бачовски.

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4