Треньорът на Надежда (Доброславци) подаде оставка

Треньорът на Надежда (Доброславци) подаде оставка

Надежда (Доброславци) остана без треньор! Методи Атанасов подаде оставка, съобщи самият той пред “Витоша нюз”.
“Реших да напусна по лични причини. Желая успех на момчетата, феновете и ръководството на Надежда. Нека да са живи и здрави и да постигнат успехите, които заслужават, започна Атанасов.

– Не ми хареса това, че част от футболистите не се отнасяха сериозно към тренировъчния процес. Това натежа на везните и на моето решение. Ние сме новак в Трета лига, знаете. Започнахме отлично – с победа над Беласица (Петрич) и две ремита (Спортист Своге и Миньор Перник), но после дойде срив и няколко поредни загуби. Според мен се наруши климата в отбора, атмосферата…Колективът се разби. Някои момчета си помислиха, че могат правят каквото си искат, да идват на тренировки, когато си искат. А така не става…

Благодаря на ръководството на клуба за гласуваното ми доверие. Заедно с голяма част от тези футболисти постигнахме най-големия успех в историята на Надежда – промоция за третия ешелон. Доброславци остава винаги в моето сърце.”

В следващия 8-и кръг Надежда (Доброславци) ще бъде воден от Петьо Илиев, който досега беше помощник на Методи Атанасов. Илиев командваше от скамейката и при домакинската загуба от Хебър с 0:3.

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4