Перничанин свири на Надежда – Сливнишки герой

Перничанин свири на Надежда – Сливнишки герой

Перничанинът Димитър Димитров беше назначен за главен съдия на един от най-интересните мачове в 5-ия кръг на Югозападната Трета лига. Той ще надува свирката на срещата Надежда (Доброславци) – Сливнишки герой. Сблъсъкът е на 1 септември (събота) от 17:00 часа на стадиона в столичния кв. „Обеля“.

Любопитно е, че рефер от Перник ръководи и дебютната среща на тима от Доброславци в третия ешелон. Става въпрос за Мартин Спасов (племенник на популярния съдия от близкото минало Стефан Спасов – Пастата – б.р.) при победата над Беласица с 2:1 на 11 август.

Сега на Димитров, който е с малък опит в това ниво на футбола ни, ще помагат Калоян Кацаров (асистент 1) и Веселин Великов (асистент 2). Четвърти е Мишел Величков, а делегат – Иван Алексиев.

Срещите на другите новаци в Трета лига – Велбъжд и Спортист (Своге) са поверени съответно на Светослав Михайлов и Красимир Атанасов.

Кюстендилци приемат Германея (Сапарева баня), който нанесе първото поражение на сезона на Надежда в предишния кръг. Помощници на Михайлов ще бъдат Тони Кирилов и Арлинд Субаши, четвърти съдия е Марио Спасов, а делегат – Стефан Маринов.

В Сандански местния Вихрен приема Спортист, а на Краси Атанасов край тъчлинията ще асистират Антонио Костадинов и Борислав Понорски. За реда до резервните скамейки ще следи Кристиян Терзийски, а за делегат беше изпратен Венцислав Давидков.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4