Човекът-клуб от Доброславци на рождения си ден: Не ни е страх от никой в Трета лига

Човекът-клуб от Доброславци на рождения си ден: Не ни е страх от никой в Трета лига

Босът на Надежда (Доброславци) Светослав Цончев днес има повод да почерпи! Човекът-клуб, благодетелият на новака в Югозападната Трета лига, навърши 36 години.

Екипът на “Витоша Нюз” му желае да е жив и здрав и да се радва на успехите на любомия отбор!

Цончев коментира пред главния редактор на “Витоша Нюз” Милен Димитров жребия за първия кръг в Югозападната Трета лига. Тимът му посреща на старта на първенството коравия Беласица (Петрич). Мачът е на 11 август (събота), от 18:00 часа, в комплекс “Царско село”.

“Тежък жребий, чака ни среща с труден съперник. Беласица са клуб с големи традиции в нашия футбол, заяви босът на Надежда (Доброславци). – Не познавам в детейли състава на съперника. Спомням си, че през миналия сезон петричани направиха два равни мача срещу първенеца в Трета лига ЦСКА 1948. Това говори достатъчно за нивото на Беласица. Но ние не се плашим. Не ни е страх от никого в Трета лига. Очаквам всеки мач да ни е труден. Известен коз за нашия отбор е, че сме непознати на повечето съперници в групата. Това ни дава малко предимство.”

Новакът в ЮТЛ ще играе през есента домакинските си мачове в “Царско село”, докато трае ремонта на клубното съоръжение. Зрителите ще влизат със свободен вход.

 

 

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82
 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4