Мишо Вълчев: Делио Роси си прави майтап с всички, време е да си ходи!

Мишо Вълчев: Делио Роси си прави майтап с всички, време е да си ходи!

Бившият нападател и треньор на Левски Михаил Вълчев изрази огромното си разочарование от видяното от “сините” по време на първия мач с Вадуц, загубен с 0:1 на старта на Лига Европа. Именитият футболист и треньор на столичани от миналото не подмина и работата на Делио Роси, като призова за смяна на италианския специалист.

“Отборът играе едно към едно с миналия сезон. Не се вижда и грам прогрес. Срещу слаб противник “сините” имаха някакво преимущество, задържаха топката, но за пореден път се прояви слабостта в атака при преодоляването на по-сгъстена защита. Това, което се повтаряше до безкрайност през целия минал сезон, бе показано отново – безидейност, липса на креативност, никакви пасове в дълбочина, бавно разиграване на топката, никакъв опит да се поизтегли противниковата отбрана, за да може да бъде разредена по някакъв начин”, заяви Вълчев.

“Делио Роси може да казва, че има такива загуби, но колко му станаха вече. Италианецът взе да си прави майтап с всички! За мен е така. Отношението му е напълно несериозно! Време е президентът да помисли за смяна въпреки неустойката, за която се говори. Да не би при отпадане в ранна фаза в евротурнирите клубът да загуби по-малко пари? Вижда се, че отборът не се развива. В играта срещу Вадуц липсваха елементарни неща – точни подавания, пробиви, захождания, центрирания. Нищо не се е променило…”, добави още Вълчев пред “Тема Спорт”.

 

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4