Новак в столичната АОГ с нов президент

ФК Мрамор има нов президент, научи “Витоша Нюз”. Шеф на новака в столичната АОГ – Север вече е Мартин Виденов. Той сменя на поста досегашният председател на клуба Анатоли Младенов, който се оттегли заради лични ангажименти.

С клубните дела вече се зае сериозно финансовият благодетел Тони Костадинов, собственик на фирма „Фреш Маркет“. Бизнесменът инициира промени на всички нива в клуба.

Мрамор е на пето място във временното класиране с актив от 15 точки: 4 победи, 3 равни, 3 загуби, голова разлика 20-24.

“Синьо-белите” започват подготовка на 20 януари. Първото занимание на тима за 2018 г. е от 13,00 часа на клубния стадион. Аут от отбора са около 15 души от есенния състав. Новите попълнения засега са две:  вратарят Арсений Сираков и халфът Бисер Филипов. И двамата идват от лидера в групата Надежда (Доброславци).

Ръководството на Мрамор вече уреди 3 контролни срещи по време на зимната подготовка. Сигурни са проверките срещу Витоша (Долна Диканя), Спортист (Драговищица) и Чорни (Брезник). Предстои да се уточнят само датите на проверките.

Новият сезон в столичната АОГ стартира от 11 март.

Милен ДИМИТРОВ

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4