Отбор се отказа от участие в Югозападната Трета лига, насрочват допълнителен бараж

Отбор се отказа от участие в Югозападната Трета лига, насрочват допълнителен бараж

Югозападната Трета лига остана с един отбор по-малко! Това се случи, след като Свобода (Пещера) се отказа от участие в новото първенство, научи “Витоша Нюз”.

Новината беше потвърдена от кмета на Пещера Николай Зайчев. Мъжкият футболен тим е на практика разпуснат и на негово място ще функционира само детско-юношеска школа, чиито формации ще играят в областните първенства.

След това решение на ръководството на Свобода ситуацията в групата се усложни. Очаква се сега от Зоналния съвет на БФС – София да насрочат допълнителен бараж за попълване състава на дивизията. В него ще вземат участие отборите на Чико – Бунара (Бяга) и Велбъжд (Кюстендил). Те загубиха в битките за влизане в някогашната “В” група съответно от Надежда (Доброславци) и Спортист (Своге) с по 1:4.

Жребият за сезон 2018/2019 в Югозападната Трета лига ще се тегли на 27 юли (петък). Първите мачове са на 11 август (събота).

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4