Нова футболна трагедия! Почина френски национал!

Нова футболна трагедия! Почина френски национал!

Нова смърт на футболист разтърси света на спорта. 18-годишният Самба Диоп е бил намерен мъртъв в леглото си тази сутрин от родителите си. Причините за смъртта му за момента не са известни.

Диоп играеше за втория отбор на Льо Авър. Новината беше потвърдена от френския клуб: „С голяма тъга съобщаваме за смъртта на нашия играч Самба Диоп. Това е изключително труден момент за всички нас. Клубът ни изказва своите съболезнования на опечаленото семейство.“

Самба Диоп беше втори капитан на националния отбор на Франция до 19 години, а през миналия сезон стана шампион на страната до 19 години с Льо Авър.

Заради смъртта на младия футболист днешният мач на Льо Авър от 32 кръг на Лига 2 срещу лидера в класирането Реймс беше отложен и за момента няма назначена нова дата за провеждането му.

Това е четвъртата смърт на футболист в Европа за последния месец. Първо почина 31-годишният капитан на Фиорентина Давиде Астори. След това си отидоха 18-годишният Тома Родригес от френския Тур и 12-годишният Баптист льо Фол от Гинган.

 Текст: Блиц Спорт
Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4