Официално: Наказаха Каранга за надуваемия член и рязането на глави

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга бе наказан за един мач и глобен с 6000 лева, заради изцепките си по време и след края на мача с Левски (1:0).

Бразилецът, който вкара победния гол в края на мача, развя надуваем мъжки член, а освен това показа отново жеста с рязането на глави.

3000 лева от глобата са за жеста на бразилеца с „рязането на глави“, който той използва за втори път след края на мача със „сините”. Другата част от глобата е за надуваемия член, с който Каранга ликуваше.

Голмайсторът на ЦСКА ще пропусне първия двубой на „червените“ от плейофната фаза срещу Ботев (Пловдив) на стадион „Българска армия“.

Решение на ДК на БФС:
По доклад

– За обида на един или повече зрители, на основание чл.22, ал. 2, б. Й, колонака 5 от ДП /2017/2018/ ДК наказва Луиш Да Силва Фернандо – състезател на ПФК “ЦСКА-София” гр. София със спиране  на състезателни права за 1 среща и глоба в размер на 3000 лева.

– За показване на неприличен жест без форма на дискриминация на основание чл.22, ал.4 от ДП /2017/2018/ ДК наказва Луиш Да Силва Фернандо – състезател на ПФК “ЦСКА-София” гр. София с глоба в размер на 3000 лева.Текст: Блиц Спорт

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4