Букарев сензационно напусна Левски, връща ли се Наско Сираков?

Левски потвърди чрез официалния си сайт раздялата с досегашния координатор по спортно-техническата дейност Асен Букарев.

Клубът му благодари за всеотдайната работа през последните години в ролята му на помощник-треньор и главен мениджър и му пожелава много лични и професионални бъдещи успехи.

Букарев беше повишен на тази длъжност в средата на ноември 2017 година, когато Даниел Боримиров беше освободен като спортен директор на „сините“.

Преди това Асен беше помощник-треньор на Левски. Той първо работеше в щаба на Николай Митов, а след това и с Делио Роси.

Веднага започнаха спекулации относно мотивите за изненадващото решение на Буки. Витаят какви ли не слухове – от скандал със собственика Спас Русев относно селекцията, до заболяване на Асен…Истината ще стане ясна в близките дни.

Вече усилено се спрягат и имена на кандидати за ветровития пост на “Герена”. Според запознати фаворит за заместник на Букарев е Наско Сираков.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4