Доброславци се подсили от ЦСКА 1948

Първенецът в столичната Северна АОГ Надежда (Доброславци) се подсили с две нови попълнения. Те идват от новия член на Югозападната Трета лига ЦСКА 1948 и са добре познати на новия си-стар отбор, научи “Витоша Нюз”.
Става въпрос за защитника Атанас Кръстев и за крилото Димитър Недялков. И двамата са бивши играчи на отбора от Доброславци. Недялков започна миналия сезон именно в Надежда, но след това премина в ЦСКА 1948, но не успя да се наложи там. Същата участ имаше и Кръстев. Той беше титуляр при “армейците” през есенния полусезон, но през пролетта загуби мястото си.

Отборът от софийското село започва подготовка на 30 юли. Тренировките до старта на новото първенство в АОГ ще се провеждат в домашна обстановка – на игрището в Доброславци. Амбициите на клубното ръководство са отново големи. ще се преследва промоция в Трета лига.

Още поне петима нови футболисти са очаквани на първото занимание на “синьо-червените” след лятната пауза. Отборът се раздели с няколко играчи. Най-сериозната загуба е напускането на опитния Стефан Костадинов (бивш играч на Славия, Академик Сф и др.). Бившият младежки национал е решил да възстанови ФК Мрамор, където ще бъде играещ треньор.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4